© Malatya Time

Ahmet Özköse'den Adil Gevrek'e Sert Eleştiri: "Kurumsallıktan Uzak Yönetim"

Yeni Malatyaspor’un 13 Ekim’de yapılacak seçimli kongresinde başkan adayı olan Ahmet Özköse, mevcut yönetimi sert bir şekilde eleştirerek değişim mesajı verdi. Özköse, “Kulübümüzün kötü yönetildiği zaman herkesin hesap sorabileceği bir hale gelmesi gerekiyor” dedi.

Trendyol 1. Lig’de zor günler geçiren Yeni Malatyaspor’da, 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek seçimli kongre öncesi başkan adaylarından Ahmet Özköse, kulübün geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak kongrede kötü gidişe dur demek için başkan adayı olduğunu belirten Özköse, mevcut yönetimi ve Başkan Adil Gevrek’i sert bir şekilde eleştirdi.

“YÖNETİM KURUMSALLIKTAN UZAK, KARARLAR TEK BAŞINA ALINIYOR”

Yaklaşık bir yıldır kulüp yönetiminde yer aldığını ifade eden Ahmet Özköse, mevcut yönetimin kurumsallıktan uzak bir şekilde yönetildiğini ve kararların tek başına Başkan Adil Gevrek tarafından alındığını savundu. Özköse, "Eğer bizim fikirlerimize değer verilmeyecekse bu yönetimde yer almamızın bir anlamı yok" dedi.

AHMET ÖZKÖSE, BAŞKAN GEVEK’İ MAHKEMEYE VERDİ

Mevcut Başkan Adil Gevrek’in kendisine yönelik olumsuz tutumunu eleştiren Özköse, buna rağmen kulübün çıkarlarını savunmak amacıyla Gevrek’i mahkemeye verdiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. "Kulüp kötü yönetildiği zaman herkesin hesap sorabileceği bir hale gelmelidir. Ben Malatyalıların hakkını savunacağım" ifadelerini kullandı.

“YENİ MALATYASPOR’UN YÖNETİM YAPISI DEĞİŞMELİ”

Özköse, kulübün yapısında köklü değişiklikler yapılması gerektiğini savunarak, yönetim, tüzük ve delege yapısının yenilenmesi gerektiğini dile getirdi. Taraftarlara da seslenen başkan adayı, "Ben seçimi kazansam da kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının hakkını her platformda savunacağım. Tüm Malatyalıların desteğiyle Yeni Malatyaspor’u yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

TÜM MALATYALILARA KONGREYE KATILIM ÇAĞRISI

Ahmet Özköse, 13 Ekim Pazar günü yapılacak seçimli kongreye tüm Malatyalıları davet etti. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 10.00’da başlayacak kongrede değişim mesajını yineleyeceğini belirten Özköse, kazansa da kaybetse de Malatya’nın haklarını savunmaya devam edeceğini söyledi.

KAYNAK: İHA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER