© Malatya Time

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 Bin 390 Personel Alımı İçin Son Gün Yaklaşıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul ediyor. Adaylar, başvurularını Edevlet şifresi ile Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı için başvuruları almaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Adaylar, başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirecek. Başvurular için Edevlet şifresi ile giriş yapmak gerekecek. Başvuruların son günü 30 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar devam edecek.

KPSS PUANINA GÖRE YERLEŞTİRME YAPILACAK

Alım yapılacak pozisyonlar, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek. Adayların, özel nitelikler tablosunda belirtilen unvanlara göre başvurularını yapmaları gerekiyor.

Bu alım fırsatını kaçırmamak için son başvuru tarihini dikkate almayı unutmayın! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na katılmak isteyen adaylar, gerekli koşulları sağlayarak bu önemli fırsattan yararlanabilirler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER