© Malatya Time

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Zincirleme Kaza: Trafik Felç, 4 Yaralı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda akşam saatlerinde yaşanan zincirleme trafik kazası, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, İ.U. idaresindeki Honda marka otomobil, S.Y. yönetimindeki Mercedes marka araç ve A.M.Y. idaresindeki Toyota marka araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savrulan araçlar ağır hasar alırken, dört kişi yaralandı.

POLİS, SAĞLIK VE İTFAİYE EKİPLERİ BÖLGEDE

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak durumu kontrol altına aldı. Yaralanan A.M.Y., S.Y., İ.U. ve G.A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, kaza hakkında detaylı inceleme başlatıldı. Yol, bir süreliğine trafiğe kapatılırken ekipler, kazaya ilişkin rapor hazırladı. Kazanın, sürücü hatasından kaynaklandığı veya yol koşullarının etkisi olup olmadığı ise araştırılıyor.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER