© Malatya Time

Altın Fiyatlarında Son Durum: Alış ve Satış Rakamları Güncellendi

Altın fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Beşibirlik, Cumhuriyet Altını ve Çeyrek Altın gibi değerli altın çeşitlerinde alış ve satış fiyatları yükselişe geçti. Güncel fiyatlar üzerinden yapılan analizler, altın yatırımcılarının ilgisini çekiyor. İşte altın piyasasında son rakamlar...

Altın fiyatlarındaki değişimler yatırımcıların yakın takibinde olmaya devam ediyor. Beşibirlik, Cumhuriyet Altını, Ata Lira ve Çeyrek Altın gibi altın çeşitlerinde güncellenen alış ve satış fiyatları, piyasalardaki hareketliliği ortaya koyuyor.

BEŞİBİRLİK VE CUMHURİYET ALTINI FİYATLARINDA YÜKSELİŞ

Altın yatırımcılarının en çok tercih ettiği ürünlerden olan Beşibirlik altının alış fiyatı 99.220,00 TL, satış fiyatı ise 103.700,00 TL olarak belirlendi. Aynı şekilde Cumhuriyet Altını ve Ata Lira fiyatlarında da artış gözlemlendi. Cumhuriyet Yeni 2,5 altının satış fiyatı 51.850,00 TL seviyesine çıktı.

GRAM ALTIN VE BİLEZİK FİYATLARINDA SON DURUM

Altının gram fiyatı ise 3.090,00 TL alış, 3.160,50 TL satış fiyatı ile dikkat çekiyor. Ayrıca 22 ayar bilezikler, yatırımcılar için önemli bir seçenek olmaya devam ederken, alış fiyatı 2.826,00 TL, satış fiyatı ise 3.026,60 TL olarak işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki bu dalgalanmalar, yatırımcıların doğru karar vermesi açısından önemli hale geliyor. Güncel fiyatlar, piyasaları yakından takip edenler için belirleyici olmaya devam ediyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

KAYNAK: KUYUMCULAR ODASI 

LİNK: https://malatyakuyumcular.net/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER