© Malatya Time

Arguvan’da 210 Köy Evi Yükseliyor! Başkan Er: “Devletimiz Tüm İmkanlarıyla Yanımızda”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş depremleri sonrası 11 ilde başlattığı kalıcı konut ve köy evi projelerini sürdürüyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Arguvan’daki köy evleri inşaatını yerinde inceleyerek en kısa sürede teslim edileceğini belirtti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat depremleri sonrası başlatılan kalıcı konut ve köy evi projeleri Malatya’da tüm hızıyla devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Arguvan İlçesi'nde yapımı süren köy evlerini yerinde inceleyerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

ARGUVAN’DA 210 KÖY EVİ İNŞA EDİLİYOR

Başkan Er, inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, Arguvan’da hafif çelikten yapılan 210 köy evinin inşaatının hızla sürdüğünü belirtti. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini vurgulayan Başkan Er, Malatya genelinde de konut yapımlarının hızla devam ettiğini ifade etti.

DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Başkan Er, “Devletimiz, TOKİ aracılığıyla kırsal mahalleler ve ilçelerimizdeki köy evlerinin yapımını bir an önce tamamlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Arguvan’da da 25 alanda 168 konutun yapımı devam ediyor. Bu tür projelerle milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR

Başkan Er, ayrıca hükümetin depremzedelere verdiği desteğin önemine değinerek, “Deprem sonrası her zaman yanımızda olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm bakanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER