© Malatya Time

Babacan: Emekliler Parkı’ndaki Esnafla Buluşmamızın Ardından Talepleri Bakanlığa Sunacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Emekliler Parkı'ndaki esnafla gerçekleştirdiği buluşmada, esnafın taşınma taleplerini ve önerilerini dinledi. Babacan, esnafın beklentilerini Sayın Bakan Murat Kurum ile paylaşacağını ve taleplerin teknik olarak değerlendirileceğini belirtti. Şeffaf bir süreçle şehir toparlanacak.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Emekliler Parkı'ndaki esnafla bir araya gelerek, onların beklentilerini ve taleplerini dinledi. Belediye başkan yardımcıları, AK Parti il-ilçe teşkilatları, kurum müdürleri ve yöneticilerin de katıldığı toplantıda, esnafın taşınma süreci ve alternatif öneriler değerlendirildi.

MURAT KURUM İLE PAYLAŞILACAK 

Halfettin Muhtar’ın organizasyonunda gerçekleşen buluşmada, esnafın taşınma durumunu ve taleplerini yerinde inceleyen Babacan, esnafın önerilerini Sayın Bakan Murat Kurum ile paylaşacağını ifade etti. Babacan, derdinin, şehri en kısa sürede ayağa kaldırırken esnafın en az mağdur olacağı formülü bulmak olduğunu belirtti.

Babacan, “1,5 yıldır tüm süreçlerde yaptığımız gibi burada da açık ve şeffaf bir şekilde, bizzat yerinde giderek, dinleyerek, konuşarak süreci ilerletiyoruz. Şehirdeki toparlanma süreci de bu şeffaflık ve karşılıklı anlayışla sağlanacak” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER