© Malatya Time

Bakanlık 2.390 Sözleşmeli Personel Alıyor: Başvurular Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden kabul edilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında gerçekleştirilecek alımlar, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını 15 Ekim 2024 - 30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirebilecek. Son başvuru tarihi 30 Ekim 2024 saat 23:59 olarak belirlendi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve belirlenen diğer şartları taşımaları gerekiyor. İlgili pozisyon için gerekli bölümden mezun olma, sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya malullük aylığı almıyor olma gibi şartlar da aranmaktadır. Ayrıca, hizmet sözleşmesi ihlali nedeniyle sözleşmesi feshedilen adaylar bir yıl geçmeden başvuru yapamayacak.

SONUÇLAR KPSS PUANI İLE BELİRLENECEK

Adayların başvuruları, KPSS puanı, diploma tarihi ve yaş kıstaslarına göre değerlendirilecek. Bu kriterler doğrultusunda adaylar atanacak ve taşra teşkilatında görev alacaklar.

Başvurularla ilgili daha fazla bilgiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden veya Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden ulaşılabilecek.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER