© Malatya Time

Başkan Geçit: “Yeşilyurt’a Yatırımlar Daha Hızlı Ulaşacak”

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve ilçede başlatılan yatırımları hızlandırmak amacıyla araç filosuna 15 yeni iş makinesi ekledi. Başkan İlhan Geçit, bu araçların Yeşilyurt’un dört bir tarafında devam eden çalışmaların daha hızlı ve etkin şekilde tamamlanmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla araç filosunu genişletti. Belediye, hizmet kalitesini artırmak ve özellikle deprem yaralarını sarmak adına başlatılan yatırımları hızlandırmak için 15 yeni iş makinesini envanterine dahil etti. Yeni araç filosunda; 3 ekskavatör, 7 kepçe, 1 yükleyici loder, 2 grayder, 1 toprak silindiri ve 1 asfalt silindiri bulunuyor.

HİZMETLER DAHA HIZLI VE KALİTELİ OLACAK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yeni iş makinelerini inceleyerek yaptığı açıklamada, "Belediyemizin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filomuzu yeniledik. İlçemizdeki alt ve üst yapı yatırımlarını daha hızlı ve kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Özellikle deprem sonrası başlatılan yatırımların hızlanması büyük önem taşıyor," dedi.

2025 YILINDA YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Başkan Geçit, 2025 yılına kadar Yeşilyurt’ta önemli yatırımlar yapılacağını ve yeni araç filosunun, bu sürecin hızlandırılmasında kritik bir rol oynayacağını belirtti. "Hizmet götürmediğimiz tek bir mahalle bile kalmayacak," diyen Geçit, ilçeyi daha güçlü ve modern bir yapıya kavuşturma hedefinde olduklarını ifade etti.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER