© Malatya Time

Başkan Geçit: Yeşilyurt’u Modern Bir Kent Yapmak İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt'ta yol ve kaldırım yenileme, sıcak asfalt serimi ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin modernleşmesi ve gelişmesi için yürütülen hizmet seferberliğini vurgularken, yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirtti. Başkan Geçit, ilçe genelindeki tüm yaşam alanlarında detaylı bir yenileme süreci yürütüldüğünü ve hemşehrilerinin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için ekiplerin yoğun bir tempoyla çalıştığını söyledi.

Yeşilyurt'un dört bir yanında sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, yol ve kaldırım yenileme ile temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Yeşilyurt'umuzun gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız. İlçemizi modern bir kent hüviyetine ulaştırmak için hizmet seferberliğimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilit parke, yol düzenleme ve yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ederken; Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar, refüjler, kaldırımlar ve sokakların temiz ve düzenli olması için 7/24 mesai yapıyor. Başkan Geçit, “Mahallelerimizin sağlıklı yaşam koşullarına sahip olması için her noktada hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz, sokaklarımızda, caddelerimizde ve tüm yaşam alanlarımızda yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Tüm bu hizmetler, hemşehrilerimizin sağlıklı ortamlarda yaşaması içindir” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER