© Malatya Time

Başkan Sülük ve Heyetinden Emniyet Genel Müdürü Demirtaş'a Tebrik Ziyareti

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Çeker ve Pütürge AK Parti İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Sülük, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demirtaş’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti ve başarılı bir görev dönemi geçirmesi temennisinde bulundu.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Çeker ve Pütürge AK Parti İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Ziyarette, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın görevine başlaması nedeniyle tebrik eden heyet, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Demirtaş’a nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, "Nazik ev sahipliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

YAKIN TAKİPTEYİZ 

Başkan Sülük, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a yeni görevinde başarı dileklerini yinelerken, kendisinin ve ekibinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip edeceklerini belirtti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından da paylaşımda bulunan Başkan Sülük ve beraberindekiler, Emniyet Genel Müdürü Demirtaş’ın Türkiye’nin güvenliği için önemli görevler üstleneceğine inandıklarını ve bu yolda kendisine desteklerini ifade ettiler.

KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ 

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Demirtaş, görevi süresince kamu düzenini ve güvenliğini sağlama konusunda kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER