© Malatya Time

Battalgazi ve Pütürge İlçelerinde Elektrik Kesintisi: Mahalleler Dikkat!

Malatya'nın çeşitli mahallelerinde yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. 02 ve 03 Ekim tarihlerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında uygulanacak kesintilerden etkilenecek bölgeler ve detaylar haberimizde.

Malatya'nın Battalgazi ve Pütürge ilçelerinde 02 Ekim 2024 tarihinde çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Yatırım ve işletme bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak olan kesintiler, sabah 09:00'dan akşam 17:00'ye kadar sürecek.

ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK MAHALLELER

Battalgazi ilçesinde Yıldıztepe, Orduzu, Çöşnük, Tandoğan, Zafer, Fırat ve Göztepe gibi mahallelerde yatırım çalışmaları yapılacak. Aynı şekilde, Pütürge ilçesinde ise Tatlıcak, Çığırli, Şiro Taraksu ve Uzunhüseyin mahallelerinde işletme bakım çalışmaları devam edecek.

BAKIM VE YATIRIM ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BİTECEK?

03 Ekim 2024 tarihinde ise Akçadağ, Yeşilyurt ve Doğanyol ilçelerindeki çeşitli mahallelerde bakım çalışmaları sürecek. Bu kapsamda Bahri, Eğin, Dilek, Yağmurlu, Süslüce gibi mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

VATANDAŞLARA UYARI

Çalışmalar nedeniyle kesintilerden etkilenecek vatandaşların, önlem almaları ve cihazlarını koruma altına almaları öneriliyor. Elektrik kesintisi sırasında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli olunmalı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER