Battalgazi'de Camiler Ramazan’a Hazır: Temizlik Çalışmaları Tamam!
ÇEVREBattalgazi Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmalarını tamamladı. Camilerin iç ve dış temizlikleri detaylı şekilde yapıldı, halılar yıkandı, camlar silindi, ve dezenfeksiyon işlemleriyle ibadethaneler hijyenik hale getirildi. Başkan Bayram Taşkın, camilerin düzenli temizliğinin Ramazan'da ibadetlerin huzur içinde yapılabilmesi için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmalarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yapılan çalışmalar sayesinde camilerin iç ve dış temizliği büyük bir özenle gerçekleştirildi.
HALILAR YIKANDI, CAMLAR SİLİNDİ
Temizlik ekipleri, camilerin halılarını süpürüp yıkarken, camlar dikkatlice silindi. Ayrıca, mihrap, minber ve kürsüler detaylı şekilde temizlendi. Bu temizlik çalışmalarının yanında, camilerde dezenfeksiyon işlemleri de gerçekleştirildi, böylece ibadethaneler hijyenik hale getirildi.
BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM TAŞKIN’DAN AÇIKLAMA
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yapılan temizlik çalışmalarına ilişkin bir açıklama yaparak, "Ramazan, huzur ve arınma zamanıdır. Camilerimizin temiz olması, vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatça yapabilmesi için büyük önem taşıyor. Toplumun ortak kullanım alanları olan ibadethanelerimizi düzenli olarak temizlemeye devam edeceğiz." dedi.
Başkan Taşkın, camilerin hijyenik ve düzenli olması gerektiğine dikkat çekerek, Ramazan ayında vatandaşların huzur içinde ibadet edebilmeleri için bu tür çalışmaların önemli olduğunu belirtti.
KAYNAK: İHA
İlginizi Çekebilir