© Malatya Time

Battalgazi'de “Genç Fikirler, Büyük Adımlar” Söyleşisi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Genç Fikirler, Büyük Adımlar” söyleşi programının konuğu Abdurrahman Uzun oldu. Programa Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlediği “Genç Fikirler, Büyük Adımlar” söyleşi programı Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Abdurrahman Uzun konuşmacı olarak katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, gençlere büyük düşünmeleri ve cesur adımlar atmaları gerektiği vurgulandı.

BAŞKAN TAŞKIN'DAN GENÇLERE DESTEK MESAJI

Söyleşi öncesinde Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, gençlere yönelik yaptığı açılış konuşmasında genç fikirlerin önemine dikkat çekti. Taşkın, “Gençler, şehrimizin geleceğidir. Onların fikirlerini dinlemek ve desteklemek bizim en büyük görevimizdir” dedi.

ABURRAHMAN UZUN’DAN MOTİVASYON DOLU KONUŞMA

Programın konuğu Abdurrahman Uzun, gençlere hitaben motivasyon dolu bir konuşma yaptı. Cesur ve büyük adımlar atmanın önemine vurgu yaparak, gençlere daha geniş bir perspektif kazandırmaya çalıştı.

KAYNAK: İHA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER