© Malatya Time

Bölgeler arasında Malatya da var! Akşam ve öğle saatlerinde geliyor…

Meteoroloji yetkilileri Malatya’yı da içerisine alan Doğu Anadolu için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinde havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

ORTA KUVVETE RÜZGAR BEKLENİYOR

Meteorolojiden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı ve az bulutlu, akşam ilk saatler Karabük, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri, yarın (05.07.2023) öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Bolu, Sakaraya, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık geçeceği tahmin ediliyor.

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.”

MALATYA’DA HAVA AÇIK OLACAK

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam ilk saatler ve öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 11°C, 23°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam ilk saatler ve öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

IĞDIR 19°C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA 17°C, 35°C

Az bulutlu ve açık

VAN 13°C, 27°C

Az bulutlu ve açık

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER