© Malatya Time

Bülent Tüfenkci: "Şehitlerimiz, Hürriyetimizin Gurur Madalyasıdır"

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2018 yılında Suriye'nin Elbab bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Levent Yerli'nin ailesini ziyaret etti. Şehitlerimize olan minnetini ifade eden Tüfenkci, "Şehitlerimiz, hürriyetimizin gurur madalyasıdır" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2018 yılında Suriye'nin Elbab bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Levent Yerli’nin ailesini ziyaret etti. Şehidin ailesine taziye ve minnet duygularını ileten Tüfenkci, "Şehitlerimiz, ülkemizin hürriyetinin ve bağımsızlığının gurur madalyasıdır" diyerek, şehitlere olan saygısını dile getirdi.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNET DUYUYORUZ

Bülent Tüfenkci, yaptığı konuşmada, şehitlerimizin ülkemizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için en büyük fedakarlığı yaptıklarını ifade ederek, onların hatırasını her zaman yaşatmanın ve ailelerine sahip çıkmanın görevleri olduğunu belirtti. "Rabb’im tüm şehitlerimize rahmet eylesin" diyen Tüfenkci, şehitlerin geride bıraktıkları ailelerin milletin emaneti olduğunu vurguladı.

AİLELERE DESTEK SÖZÜ

Milletvekili Tüfenkci, şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirterek, devletin bu konudaki sorumluluğunu yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini ifade etti. Şehit Levent Yerli’nin ailesine yapılan bu anlamlı ziyaret, toplumun şehitlere ve onların ailelerine duyduğu saygının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER