© Malatya Time

Büyükşehir’de Sessiz Operasyon! Sami Er’in Övdüğü ‘Kaliteli Ekip’ Neden Görevden Alındı?

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde öve öve bitirilemeyen “kaliteli ekip” bir anda görevden alındı. Halk bu ani değişimin sebebini merak ediyor. Sami Er neden sessiz?

MALATYA BÜYÜKŞEHİR’DE GİZEMLİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ: SAMİ ER’İN “KALİTELİ EKİBİ” NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, seçim döneminde sürekli “kaliteli ekibi” ile Malatya’yı yeniden şekillendireceğini vurguluyordu. Ancak, Eylül ayında yapılan basın toplantısından kısa bir süre sonra belediyede sessiz sedasız bir operasyon gerçekleşti. Genel Sekreter Murat Altundağ ve yardımcıları Nurhan Demir ile Salih Uzun görevlerinden alındı. Peki bu ani değişikliğin perde arkasında ne var?

KAMUOYU SESSİZLİKTEN RAHATSIZ

Seçim döneminde “şahane” olarak lanse edilen bu ekibin neden bu kadar hızlı gözden düştüğüne dair hiçbir resmi açıklama yapılmadı. Bu belirsizlik, kamuoyunda çeşitli dedikoduları beraberinde getirdi. Bazı kaynaklar, Sami Er’in ekibiyle çalışmakta zorlandığını söylerken, bazıları da belediye ihaleleriyle ilgili usulsüzlükler yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

SEÇİMİN KAZANCI, ÜÇ AYDA MI KAYBEDİLDİ?

Seçim döneminde Malatya halkına “kaliteli ekip” olarak tanıtılan bu kadro neden aniden görevden alındı? Üç ay önce mükemmel olarak gösterilen kadro, şimdi ne oldu da işlevsiz hale geldi? Bu sorular henüz yanıtsız.

HALK SAMİ ER’DEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Malatya’da birçok kişi Başkan Sami Er’in bu konuyla ilgili sessizliğini bozmasını bekliyor. Şeffaf bir açıklama yapılmadığı sürece, dedikodular devam edecek gibi görünüyor. Görevden alınanlar da bu belirsizlik ve şaibelerle anılmaya devam edecek.

 

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER