© Malatya Time

Çarşamba Günü Malatya Hava Durumu: Gündüz Sıcaklık 23 Dereceyi Görecek!

Malatya'da Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Gün boyunca sıcaklıklar 14 ile 23 derece arasında değişirken, rüzgar zaman zaman etkisini artıracak. Vatandaşlar için özellikle öğle saatlerinde sıcak hava koşulları dikkat çekiyor.

Malatya'da Çarşamba günü boyunca parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Sabah saatlerinde 14 derece olan sıcaklık, öğleye doğru 23 dereceye kadar çıkacak. Öğleden sonra ise sıcaklıklar yavaş yavaş düşüşe geçecek ve akşam saatlerinde 17 dereceye inecek.

SABAH VE ÖĞLE SAATLERİNDE SICAKLIK FARKLARINA DİKKAT

Sabah 06.00 - 09.00 saatleri arasında sıcaklık 14 derece olacak ve nispeten serin bir hava gözlenecek. Ancak saat 12.00'den itibaren sıcaklık 23 dereceye ulaşarak, günün en yüksek seviyesine çıkacak. Bu saatlerde dışarıda bulunacak olan vatandaşların sıcaklık değişimlerine karşı dikkatli olmaları önem arz ediyor.

RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Öğle saatlerinde (09.00 - 12.00) rüzgarın saatte 26 km'ye kadar çıkması bekleniyor. Günün ilerleyen saatlerinde rüzgar hızını azaltarak akşam saatlerinde 19 km/sa seviyesine gerileyecek. Özellikle açık alanlarda bulunanların rüzgâra karşı hazırlıklı olmaları öneriliyor.

GECEYE DOĞRU HAVA SERİNLEYECEK

Günün ilerleyen saatlerinde sıcaklık hızla düşüşe geçecek ve akşam 21.00'den itibaren 14 dereceye inecek. Gece saatlerinde ise nem oranının artmasıyla birlikte serin bir hava etkili olacak.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER