© Malatya Time

“Çorum FK, Yeni Malatyaspor’u 4-0 Yendi! Büyük Fark ve Kritik Goller”

“Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Çorum FK, zorlu maçı rahat bir galibiyetle tamamladı.”

ÇORUM FK’DAN YENİ MALATYASPOR’A FARKLI TARİFE!

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Ankara’da karşı karşıya gelen Çorum FK ve Yeni Malatyaspor arasında oynanan mücadele, Çorum FK’nın 4-0’lık net bir galibiyetiyle sona erdi. Maç boyunca üstünlüğünü koruyan Çorum FK, kritik dakikalarda bulduğu gollerle farkı açtı.

GERALDO’DAN İLK TEHLİKE, ABDULSAMET ENGEL OLDU

Mücadelenin 19. dakikasında Yeni Malatyaspor serbest vuruş kazandı. Geraldo’nun barajı aşan vuruşunu, Çorum FK kalecisi Abdulsamet başarılı bir şekilde kurtararak gole izin vermedi.

VERHEYDT’TEN İLK GOL, ÇORUM FK ÜSTÜNLÜĞÜ ELE GEÇİRDİ

    31.    dakikada Çorum FK’nın geliştirdiği atakta Eren Karadağ’ın ceza sahası içine taşıdığı topla buluşan Verheydt, skoru 1-0’a getiren golü attı.

ÇORUM FK PENALTIYLA FARKI AÇTI

    36.    dakikada Eren Karadağ’ın ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı, 38. dakikada Ferhat Yazgan gole çevirdi ve skor 2-0 oldu.

AVOUNOU FARKI 3’E ÇIKARDI

    55.    dakikada kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Avounou, topu ağlarla buluşturdu ve Çorum FK skoru 3-0 yaptı.

SON GOL AHMETHAN KÖSE’DEN GELDİ

    84.    dakikada hızlı gelişen atakla topla buluşan Suat Kaya, ceza sahasında Ahmethan Köse’ye pasını verdi. Ahmethan, düzgün bir vuruşla maçın son golünü attı ve maç 4-0 tamamlandı.

Yeni Malatyaspor’da işler yolunda gitmiyor! 4-0’lık mağlubiyet sonrası takımda neler oluyor, teknik direktör Uçkun ve yönetim nasıl adımlar atacak? Fikret Özcınalı yazdı… Detaylar için [https://www.malatyatime.com/makale/yeni-malatyasporun-hiz-kesmeyen-dususu-4-0lik-hezimet-ve-gercekler-78211] #YeniMalatyaspor #Trendyol1Lig #ÇorumFK

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER