© Malatya Time

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya İle Birlikte 81 İl ve 266 İlçede Yurt Kapasiteleri Artırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde 81 il ve 266 ilçede bulunan yurtlarla öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı. İlk yerleştirmede %86 oranında öğrenci yurtlara yerleşirken, Malatya da dahil olmak üzere tüm başvuru yapan öğrencilere barınma imkanı sağlanacağı vurgulandı. Erdoğan, "Hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecek" diyerek, yurt kapasitelerinin arttırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde 81 il ve 266 ilçede bulunan yurtlarla öğrencilerin hizmetinde olduklarını vurguladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu yılki ilk yerleştirme döneminde öğrencilerin %86’sının yurtlara yerleştirildiğini belirten Erdoğan, hiçbir öğrencinin barınma konusunda mağdur edilmeyeceğini söyledi. Erdoğan, "Talep eden her öğrencimize barınma imkânı sunacağız" diyerek, gençlere verilen önemin altını çizdi.

DESTEKLER SÜRECEK 

Yurt kapasitelerinin artırılması ve öğrenci ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı, hükümetin öğrencilere yönelik desteklerinin artarak sürdüğünü de sözlerine ekledi. Ülke genelindeki yurtların modern donanımları ve hizmet kalitesi ile öğrencilere konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedeflediği, öğrencilerin eğitim süreçlerinde barınma konusunda endişe duymayacakları vurgulandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER