© Malatya Time

Cumhuriyet Bayramı'nda Öğrencilere Hediyeler: ‘Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhuriyet Bayramı 101. yılı etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileriyle buluştu. Eğitim yatırımlarının önemine vurgu yapan Ölmeztoprak, depremzedelerle de bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhuriyet Bayramı 101. yılı etkinlikleri kapsamında Şehit Ahmet Kurak Anaokulu'nu ziyaret etti. Burada minik öğrencilerin etkinliklerine katılan Ölmeztoprak, okul öncesi eğitimin önemini vurgulayarak, “Eğitim yatırımlarına ciddi bir önem veriyoruz” dedi.

DEPREMZEDELERLE GÖRÜŞME

Milletvekili Ölmeztoprak, Tecde-Şentepe bölgesinde AFAD tarafından sağlanan konteynerlarda yaşayan depremzedelerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. “Depremzede vatandaşlarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLA İSTİŞARE

Şentepe Mahallesi'nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ölmeztoprak, talepleri not aldı ve gerekli kurumlarla görüşme yapma sözü verdi. “Oyun grupları yerleştirilecek, çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları yapılacak” dedi.

EĞİTİMİ DESTEKLEME ÇABALARI

Ölmeztoprak, öğrencilerin eğitim şartlarının iyileştirilmesi ve öğretmenlerin görüşlerinin önemine değinerek, “Eğitim camiasına ziyaretlerimizi önemsiyoruz. Hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin durumları çalışmalarımıza ışık tutacaktır” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER