© Malatya Time

Deprem Bölgesi Malatya'da 30 Ağustos Coşkusu

Malatya, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşku ve yoğun katılımla kutladı. Deprem bölgesinde düzenlenen törenlerde, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, halkı selamladı. Askeri geçit töreni ve günün anlamına dair yapılan konuşmalar ilgi gördü.

Deprem bölgesi Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Kanalboyu'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

KUTLAMALARA İLGİ BÜYÜKTÜ

Törenler, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Malatya Valiliği'nde gerçekleştirilen resmi kabul töreniyle devam etti. Kutlamaların ana programı ise Sümer Park önündeki alanda düzenlendi. Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, askeri araçla halkı selamlayarak kutlama programını başlattı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşma yapan Binbaşı Deniz Esat Martı, günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, askeri geçit töreni halk tarafından büyük ilgiyle izlendi. Geçit törenine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanı sıra polis, jandarma ve diğer kurumlar da katıldı.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER