© Malatya Time

Doğanşehir’de Muhtarlarla Acil Toplantı: Hizmet Seferberliği Başlıyor!

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Başkan Bayram, belediye hizmetlerinin mahallelere en iyi şekilde ulaşması için muhtarların büyük rol oynadığını belirtti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların mahalle sakinlerinin taleplerini dile getirmesiyle, Başkan Bayram, belediyenin mahallelere daha etkin hizmet götürme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

MUHTARLAR MAHALLELERİN GÖZÜ KULAĞI

Başkan Bayram, muhtarların mahallelerdeki sorunların çözümü için belediyeye köprü görevi gördüğünü vurguladı. "Sizler, vatandaşlarla birebir ilişki içerisindesiniz ve onların sorunlarını bize aktarıyorsunuz. Bu sayede mahallelerimize en doğru hizmeti ulaştırmak için çalışıyoruz" dedi.

BİRLİKTE GÜZEL DOĞANŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sema ve çok sayıda mahalle muhtarının yanı sıra MASKİ Doğanşehir sorumlusunun da katıldığı toplantıda, Başkan Bayram, belediye imkanları ölçüsünde hizmet üretmeye devam edeceklerini ve Doğanşehir’i daha güzel bir ilçe yapmak için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER