© Malatya Time

Eşinizi seçerken bir kez daha düşünün! Onlar gezip tozmaya bayılıyor: Ev yüzü görmeyen o 5 burç!

Eş ve arkadaş seçimi yaparken bu belirtilere dikkat edin. Onların seyahate düşkün ve özgürlükçü ruhlarının enerjisine yetişilemiyor. Gezmekten ve seyahat etmekten hoşlanan o burçlar ile kaliteli bir tatil planı oluşturulabilir. Evde olmaktan hoşlanmayan sürekli seyahat ederek iş yapmayı seven işte o kişiler…

Mevsimsel değişiklikler dahi onları etkilemiyor. Onları her şartta hareketli ve enerjik görmek mümkün. Etrafındaki insanları yorabilecek derecede gezmeye düşkünlüğü bulunan bu hareketli insanlar evde olmaktan hoşlanmıyor.

Onlar konuşurken dahi aklından yeni yerler keşfedebilmenin planını geçiriyor. Tatil yapmaktan ve gezip görmekten hoşlanan bir an olsun yorulmayan işte o burçlar…

1-TERAZİ BURCU

Gezip dolaşmaktan ve tatil yapmaktan en çok hoşlanan burç Teraziler, kalabalık ve hareketli ortamlarda adeta kendini buluyor. Konfor alanından çıkmak ve insan içine karışmak onları daha huzurlu ve mutlu ediyor. Tatil planında muhakkak ki teknoloji ile iletişim halinde olmalıdır. Onlar tek başına tatil yapmaktan keyif almıyor. Planlarında muhakkak ki arkadaşı veya eşi her durumda yer alıyor.

2-KOÇ BURCU

Gezmekten ve yeni yerler keşfetmekten hoşlanan bir diğer burç Koçlar, seyahate olan düşkünlükleri, keşfetmeye açık yönleriyle farklı kültürleri benimsemelerini sağlıyor. Onlar bu sayede hayatı daha geniş bir perspektiften değerlendirebiliyor. Farklılıklara karşı hoşgörülü olabiliyor.

3-BAŞAK BURCU

Başak burcu tatil yapmaktan hoşlanan fakat hesabı elinden bırakmayan en tutumlu burçtur. Onlar gideceği yeri çok önceden detaylı analiz ederek sürpriz durumlara fırsat vermiyor. Doğaya düşkünlüğü ile bilinen Başaklar daha sessiz ve sakin bir tatil planı için aranan insan profilini çiziyor.

4-AKREP BURCU

Hayatın hareketliliğinden sıkılarak daha çok yalnızlık ve sessizliğe gömülen Akrep burcu tatil dönemini huzurlu geçirmek istiyor. Terk edilmiş bir ada, denizin ortasında bir tekne turu, keşfedilmemiş tüm bakir koylar onların hedefinde yer alıyor. Suda olmaktan hoşlanan Akrepler kendini güvende hissettiği her alanda tatilini keyifle sürdürebiliyor.

5-YENGEÇ BURCU

Tatil yapmaktan hoşlanan fakat rahatlığından da ödün vermeyen bir diğer burç Yengeçlerdir. Onlar için tatil kendini evinde hissedebileceği küçük, uygun oteller ya da pansiyonlardır. Deniz ve su kenarında olmaktan hoşlanan Yengeçler memnun kaldığı tatil mekanına olan bağlılığı ile de takdir topluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER