© Malatya Time

Eski Hal Yerine Lüks Ve Konforlu Bir Merkez Geliyor: 2025 Aralık' ta Tamam!

Malatya’nın merkezinde yükselen dev projede ilk adımlar atıldı. Eski hal arazisinde inşasına başlanan ve otellerden ofislere, dükkanlardan peyzajlı avlulara kadar birçok yapıyı kapsayan prestijli proje, Aralık 2025’te tamamlandığında şehre yepyeni bir yaşam alanı kazandıracak.

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Malatya’nın merkezinde hayata geçirilen dev projeyi kamuoyuna duyurdu.

ESKİ HAL ALANI YENİ YAŞAM MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR

Malatya’nın tam merkezinde yer alan eski hal arazisinde başlatılan proje, sadece konut değil; iş, alışveriş ve sosyal yaşamı aynı çatı altında toplayacak dev bir yaşam alanı olacak.

İÇERİĞİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Proje kapsamında 3 otel, 348 dükkan ve 384 ofis yer alacak. Modern mimarisi, peyzaj düzenlemesi ve iç avlularıyla hem ticari hem sosyal hayatı canlandıracak bir merkez olarak tasarlandı.

İNŞAAT BAŞLADI, HEDEF 2025

Şu an fore kazık çalışmalarıyla başlayan inşaat sürecinin 2025 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. Tamamlandığında ise Malatya’ya değer katacak, şehre estetik ve ekonomik canlılık kazandıracak.

“PRESTİJİ YÜKSEK, KALİTESİ AYIRT EDİCİ BİR MERKEZ OLACAK”

Milletvekili Babacan yaptığı açıklamada, “Bu proje şehrimizin kimliğine yeni bir sayfa açacak. Malatya’nın kalbinde yükselen bu merkez, çevresindeki iller için de örnek olacak” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER