© Malatya Time

Fırat EDAŞ’tan 10 Eylül Uyarısı: Malatya’da Hangi Mahalleler Elektriksiz Kalacak?

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., 10 Eylül 2024 Salı günü Malatya'nın Battalgazi, Arapgir, Yeşilyurt ve Darende ilçelerinde bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle geniş çaplı elektrik kesintileri yapacak. Yıldıztepe, Orduzu, Battalgazi ve diğer mahalleleri etkileyen bu kesintiler, altyapı çalışmalarının tamamlanması için planlandı. Vatandaşların bu kesintilere karşı tedbirli olmaları önemle duyuruluyor.

Malatya’nın çeşitli ilçelerinde 10 Eylül 2024 Salı günü, bakım ve işletme çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından duyurulan kesintiler, özellikle Battalgazi ve Arapgir ilçelerinde birçok mahalleyi etkileyecek.

BATTALGAZİ İLÇESİ'NDE

Battalgazi ilçesinde yapılacak işletme çalışmaları kapsamında, 08:30 ile 14:00 saatleri arasında Yıldıztepe, Orduzu, Battalgazi, Bulgurlu, Adagören mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Ayrıca, saat 09:00 ile 17:00 arasında Karakaşçiftliği, Karahan, Meydanbaşı, Hacihaliloğluçiftliği, Yeniköy, Çolaklı, Kapıkaya, Sevildağ, Hisartepe, Tanışık gibi birçok mahalle de etkilenecek.

ARAPGİR İLÇESİ'NDE

Arapgir ilçesinde ise Hocaali, Yarımcahan, Aşağıulupınar, Yukarıulupınar, Gözel, ve Hezenek mahallelerinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Bu bölgelerde planlanan yatırım çalışmaları, elektrik altyapısının iyileştirilmesine yönelik olarak gerçekleştirilecek.

YEŞİLYURT ve DARENDE İLÇELERİ

Yeşilyurt ilçesindeki Karaköy ve Tecde mahallelerinde 09:00 ile 17:00 arasında işletme bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Darende ilçesinde ise 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Kayakesen, Şuğul, Pelitli mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

CİHAZLARINIZI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KAPATIN

Elektrik kesintisi yaşanacak mahallelerdeki vatandaşların, elektronik cihazlarının zarar görmemesi için gerekli önlemleri alması, bu kesintilere hazırlıklı olmaları öneriliyor. Özellikle gün içinde uzun süreli elektrik kesintisi nedeniyle, bölgelerdeki elektrikle çalışan cihazların güvenli bir şekilde kapatılması önemli.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER