© Malatya Time

Gece Boyunca Açık: Battalgazi ve Yeşilyurt'taki Nöbetçi Eczaneler

Çarşamba akşamından sonraki sabahına kadar Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde 24 saat boyunca açık olan nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam ediyor. Emeksiz, Nurettin Tay, Taşdemir ve Yeşiltepe eczaneleri, vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hazır.

Çarşamba akşamından bir sonraki günün sabahına kadar Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde hizmet verecek nöbetçi eczaneler belli oldu. Vatandaşların sağlık ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek adına 24 saat boyunca hizmet veren bu eczaneler, bölgede güvenilir ve kesintisiz sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

BATTALGAZİ'DE AÇIK OLAN ECZANELER

Battalgazi ilçesinde Emeksiz Eczanesi ve Nurettin Tay Eczanesi, gece boyu açık kalarak vatandaşların ilaç ihtiyaçlarına cevap verecek. Emeksiz Eczanesi, Eski Verem Savaş Dispanseri karşısında, üst Emeksiz mevkiinde bulunurken, Nurettin Tay Eczanesi ise Gazi İlkokulu karşısında, Atatürk Evi Altı Cumhuriyet Çarşısı'nda hizmet veriyor.

YEŞİLYURT'TA NÖBETÇİ ECZANELER

Yeşilyurt ilçesinde ise Taşdemir Eczanesi ve Yeşiltepe Eczanesi nöbetçi olarak hizmet veriyor. Taşdemir Eczanesi, Gedik Mahallesi'nde, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi karşısında bulunuyor. Yeşiltepe Eczanesi ise Yeşiltepe Nezahat Vahit Bozatlı ASM karşısında yer almakta.

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına bu eczaneler, gece ve gündüz fark etmeksizin 24 saat boyunca hizmet veriyor. Bu sayede, acil ilaç ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlanıyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER