© Malatya Time

Günpınar Vakfı’nda Yönetim Değişti: Ali Uyanık Başkanlık Görevini Üstlendi

Malatya'da faaliyet gösteren Günpınar Yardım Kalkındırma Eğitim ve Kültür Vakfı'nın 2024 Seçimli Genel Kurulu yapıldı ve Ali Uyanık yeni başkan olarak seçildi. Genel kurul, Günpınar Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yeni başkan Ali Uyanık, vakfı daha aktif hale getirmeyi ve kamu kurumlarıyla daha fazla diyalog içinde olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Yeni dönemde vakfın hedeflerini açıklayan Ali Uyanık, sosyal etkinliklere ağırlık vererek üye sayısını artırmayı planladıklarını belirtti. Kamu kurumlarıyla daha fazla iş birliği yaparak yeni projeler geliştireceklerini ifade eden Uyanık, “Vakfımıza daha stabil gelir kaynakları oluşturmak için çalışacağız. Kermesler, toplantılar, konserler ve geleneksel ‘güveyi bekçisi kebabı’ gibi etkinlikler düzenleyerek vakfı daha da güçlendireceğiz” dedi.

ESKİ BAŞKANDAN TEŞEKKÜR VE VEDA

Dört yıldır Günpınar Vakfı başkanlığını yürüten ve yeniden aday olmayan Derviş Güneş, görev süresi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Güneş, “Bu süreçte birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerine ve desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize çok teşekkür ederim. Yanlışı eleştirelim; doğruya sahip çıkalım çünkü bu coğrafya kültürü, doğası ve insanları ile çok kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Yeni yönetim kurulu ise Ali Uyanık başkanlığında şekillendi. Aysel Atilla, Osman Günpınar, Ömer Osman Canpolat ve Aysel Tuna, vakfın yeni yönetiminde yer alacak. Yönetim kurulu, vakfın daha aktif ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışmalara hemen başlayacaklarını ifade etti.

KONGREYE YOĞUN KATILIM

Genel kurulda divan başkanlığını Prof. Dr. Yalçın Kekeç yaparken, kongreye ÇEKÜL Malatya Temsilcisi Bekir Sözen, Günpınar mahalle muhtarı Yunus Evrensel, Ankara Darendeliler Derneği eski başkanı Şevket Soylu ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER