© Malatya Time

Hastane Otoparkında Çile: Sürücüler Düzensiz Parktan Şikayetçi

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında düzensiz park nedeniyle hasta ve yakınları zor anlar yaşıyor. Sürücüler, trafik ekiplerinin cezalarına rağmen süregelen bu sorun karşısında yetkililerden acil önlemler talep ediyor.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında, sürücülerin düzensiz park etmesi nedeniyle hasta ve yakınları zor anlar yaşamaya devam ediyor. Otoparkta araçlarını belirtilen yerlere düzgün şekilde park eden sürücüler, arkalarına park eden dikkatsiz sürücüler yüzünden saatlerce çıkış yapmak için beklemek zorunda kalıyor.

TRAFİK CEZALARINA RAĞMEN SORUN DEVAM EDİYOR

Otoparkta zaman zaman trafik ekipleri tarafından gelişigüzel park eden sürücülere ceza kesilmesine rağmen, bu sorun her gün tekrarlanıyor. Park edilmemesi gereken yerlere araçlarını bırakan sürücüler, diğer sürücülerin otoparktan çıkışını engelliyor ve bu durum dakikalarca süren çabalara neden oluyor. Ayrıca, bu düzensizlik zaman zaman ufak çaplı maddi hasarlara yol açıyor.

HASTANE YÖNETİMİNE TEPKİ BÜYÜYOR

Hastane yönetiminin bu konuda herhangi bir önlem almaması, sürücüler arasında tepkilere yol açıyor. Kuzey cephesindeki alanın sadece hastane çalışanlarına ayrılması ve güney cephedeki otoparkın zaman zaman yetersiz kalması, park sorununu daha da derinleştiriyor.

ACİL ÖNLEM TALEBİ

Sürücüler, bu sorunların çözülmesi için yetkililerden acil önlemler bekliyor. Otopark düzenlemeleri, yönlendirme levhaları ve bilinçlendirme çalışmaları ile yaşanan aksaklıkların giderilmesi gerektiği vurgulanıyor. Hem hasta ve yakınları hem de diğer sürücüler, gerekli adımların bir an önce atılmasını talep ediyor.

KAYNAK: İHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER