© Malatya Time

İlk Ödemeler Mayıs’ta Hesaplara Yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2025’in “Aile Yılı” kapsamında başlatılan Doğum Desteği programına 169 bin 921 başvuru alındığını ve ilk ödemelerin Mayıs ayında yapılacağını duyurdu. En çok başvuru İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa’dan geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2025 Aile Yılı kapsamında hayata geçirilen Doğum Desteği programında son durumu açıkladı.

İLK ÖDEMELER MAYIS AYINDA

Bakan Göktaş, şu ana kadar 169 bin 921 başvuru alındığını belirterek, "İlk ödemeleri Mayıs ayında annelerimizin hesaplarına yatırıyoruz" dedi. “Aile Yılı’nda aileyi güçlendiren adımlarla vatandaşlarımızın yanındayız” ifadelerine yer veren Göktaş, programın aile yapısının desteklenmesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

EN ÇOK BAŞVURU ÜÇ İLDEN

Doğum Desteği programına en çok başvuru İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'dan geldi. Uygulamanın ülke genelinde büyük ilgi gördüğü belirtilirken, destekten yararlanacak annelerin ekonomik açıdan rahatlaması bekleniyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER