© Malatya Time

İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak’tan Samimi Buluşma: Doğanyol’da Aile İle Sofra Sohbeti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, Doğanyol İlçe Başkanı Suhat Öz’ün nazik davetiyle aile sıcaklığında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Öz ve ailesinin içten misafirperverliğinde gerçekleşen sohbette, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. Katılımcılar arasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Üner Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynal Abidin Ayaydın, eski İlçe Başkanı Hasip Öz ve diğer önemli isimler yer aldı. Milletvekili Kara Ölmeztoprak, birlikteliğin daim olmasını ve dayanışmanın güçlenmesini diledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, Doğanyol İlçe Başkanı Suhat Öz’ün nazik davetine icabet ederek teşkilat üyeleriyle aile sıcaklığında bir araya geldi. Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, Doğanyol İlçe Başkanı Suhat Öz ve ailesinin içten misafirperverliğine teşekkür etti.

AİLE OLMAK ÇOK ÖNEMLİ 

Milletvekili Kara Ölmeztoprak, Doğanyol İlçe Başkanı’nın kıymetli eşi, annesi, babası ve çocuklarıyla kurulan güzel sofrada hoş bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu samimi ortamda, birlik ve beraberliğin değerini derinden hissettiklerini belirten Kara Ölmeztoprak, “Bir arada olmanın, aynı hedefe doğru kararlılıkla yürümek ve aile olmanın ne kadar kıymetli olduğunu bu güzel buluşmada hep birlikte yaşadık” dedi.

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR... 

Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Üner Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynal Abidin Ayaydın, önceki dönem İlçe Başkanı Hasip Öz, gazeteci-yazar Timur İnce, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Conger de katıldı. Milletvekili Kara Ölmeztoprak, bu önemli buluşmada kendilerine eşlik eden tüm katılımcılara gönülden teşekkürlerini iletti.

Kara Ölmeztoprak, sosyal medya paylaşımında, “Rabbim, bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın; dayanışmamızı güçlendirsin, güzel yarınlara hep birlikte ulaşmayı nasip etsin,” dileklerinde bulundu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER