© Malatya Time

İnşaattan Çalınan Makineler 3 Ay Sonra Ortaya Çıktı: Değeri 2,5 Milyon TL

Malatya’da 3 ay önce çalınan ve piyasa değeri 2,5 milyon TL olan şap makineleri, Battalgazi ilçesindeki bir bahçede üzeri branda ile örtülmüş halde bulundu. Hırsızlık şüphelileri ise daha önceki başka suçlardan dolayı tutuklanmış durumda.

Malatya'nın Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde 2 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayında, inşaatta kullanılan piyasa değeri yaklaşık 2,5 milyon TL olan şap makineleri çalındı. Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaybolan makineleri bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

GİZLİLİĞİN PERDESİ KALKTI

Ekiplerin yaptığı detaylı incelemeler sonucunda, şap makinelerinin Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Mahallesi'nde bir bahçede üzeri branda ile örtülmüş şekilde gizlendiği tespit edildi. Makineler, bulunmalarının ardından sahiplerine teslim edildi.

HIRSIZLAR ZATEN TUTUKLU ÇIKTI

Hırsızlıkla ilgili olarak tespit edilen şüpheliler O.G. ve M.T.'nin, farklı suçlardan dolayı zaten tutuklu olduğu ortaya çıktı. O.G.'nin bir ay önce, M.T.'nin ise 27 Temmuz 2024 tarihinde başka bir suçtan dolayı cezaevine konulduğu öğrenildi.

DOSYA SAVCILIĞA İLETİLDİ

Polis ekipleri, hırsızlık olayıyla ilgili hazırladığı dosyayı savcılığa iletti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER