© Malatya Time

İsmetiye ve Kavaklıbağ’da Dönüşüm Hamlesi: 497 Konutluk Projede Temel Kazıları Başladı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde rezerv alanı olarak ilan edilen İsmetiye ve Kavaklıbağ mahallelerinde inşaat çalışmaları hız kazandı. İlk etapta 497 konut, 330 büro ve 350 dükkanın yapılacağı projede, temel kazı çalışmaları hızla devam ediyor.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde rezerv alanı olarak ilan edilen İsmetiye ve Kavaklıbağ mahallelerinde inşaat projeleri büyük bir hızla ilerliyor. İlk etapta 497 konut, 330 büro ve 350 dükkanın yer alacağı projede temel kazıları başladı. Dört etap halinde planlanan çalışmaların, Malatya'nın yapı stoku ve altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

VALİ SEDDAR YAVUZ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malatya Valisi Seddar Yavuz, temel kazı alanını ziyaret ederek, projeye olan desteğinden ötürü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti. Vali Yavuz, "Hemşehrilerimizin desteğiyle şehirlerimizin afete dirençli hale gelmesi için önemli adımlar atıyoruz" ifadelerini kullandı.

PROJELERLE ŞEHRİN MODERNLEŞMESİ HEDEFLENİYOR

Mahalle sakinlerinin de destek verdiği projeler, Malatya'nın modernleşme sürecine katkı sunacak. Zaman içinde daha fazla konut ve iş yerinin eklenmesiyle, projelerin şehrin geleceği için önemli bir yatırım olacağı belirtiliyor.

 KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER