© Malatya Time

Keçiörengücü Maçı Öncesi Yeni Malatyaspor’da Son Hazırlıklar

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde tüm hızıyla sürdürüyor. Takım, genç oyuncuların hırsı ve azmiyle galibiyet için kenetlendi.

Yeni Malatyaspor, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde Teknik Sorumlu Murat Uçkun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda genç oyuncuların hırsı ve azmi dikkat çekiyor. Takım, hafta sonu oynanacak müsabakadan galip ayrılmak için yoğun tempoda çalışıyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR 

Yeni Malatya Stadyumu'ndaki eksikler nedeniyle Şanlıurfa’da oynanacak olan maç öncesinde taraftarlar da takımlarına moral vermek için antrenmanı ziyaret etti. Taraftarlar, futbolculara başarı dileklerinde bulunarak desteklerini gösterdi. 6 Şubat depremlerinin ardından 1,5 yıldır ligde yer almayan sarı-siyahlı ekip, ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmamıştı. Ayrıca, TFF’nin kararıyla 2. hafta oynanması planlanan Esenler Erok maçı da ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu gelişmelerin ardından Yeni Malatyaspor, ligdeki ilk karşılaşmasına Keçiörengücü maçı ile çıkmaya hazırlanıyor.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER