© Malatya Time

Kış Gelmeden Araç Temizliği ve Bakımı Nasıl Yapılmalı? Uzmanlardan Kritik Tavsiyeler

Araç sahipleri, sıklıkla yanlış temizlik ürünleri kullanımı sonucu boya hasarları veya yıkama sırasında aracın çizilmesi gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. ZEYDEF Boya, Kaporta, Oto Yıkama Servisi Ustası Osman Erdi Önal, kış mevsimi öncesinde araç temizliğinin profesyonel ellere bırakılması gerektiğini belirterek, yanlış ürün kullanımı nedeniyle oluşabilecek boya hasarları ve çiziklere dikkat çekti.

Kış mevsimi yaklaştıkça, araç sahiplerinin dikkat etmesi gereken en önemli konulardan biri araç temizliği oluyor. Kaporta Ustası Osman Erdi Önal, yanlış ürünlerle yapılan temizliklerin ve işlemlerin aracın kalitesine zarar verebileceğini belirtti.

YANLIŞ TEMİZLİK ÜRÜNLERİNE DİKKAT

Birçok araç sahibi, aracını temizlerken yanlış ürün kullanımı nedeniyle boya hasarları veya çiziklerle karşılaşıyor. Osman Erdi Önal, araç temizliğinin profesyonel ellere bırakılmasının bu gibi sorunları önleyeceğini ifade ediyor.

PROFESYONEL TEMİZLİKLE ARAÇLARIN ÖMRÜ UZAR

Oto yıkamacıların uygun malzemeler ve tekniklerle araçları temizlediğini belirten uzmanlar, bu sayede aracın görünümünü ve uzun ömürlü olmasını sağlamanın mümkün olduğunu söylüyor. Araç sahiplerine, güvenilir yıkama hizmetlerinden faydalanmaları tavsiye ediliyor.

KIŞ ÖNCESİ ARAÇ BAKIMI KRİTİK ÖNEM TAŞIYOR

Kaporta Ustası Önal, özellikle kış aylarında düzenli araç temizliği ve bakımının araç performansını artıracağını vurguluyor. Kış lastiklerinin takılması ve düzenli lastik bakımlarının yapılmasının da güvenli sürüş için hayati önem taşıdığını belirtiyor.

ARAÇ BAKIM HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Kış aylarında araç bakımı da hayati bir önem taşıyor. Buzlanma nedeniyle bilinçsiz araç kullanımı, kazalara davetiye çıkarıyor. Osman Erdi Önal, sürücülerin kış lastiği kullanmaması ve zincir takmaması sebebiyle meydana gelen kazalara dikkat çekerek, "Buzlanmadan dolayı insanlar bilinçsiz şekilde araç kullanıyor. Kar lastiği kullanmıyorlar, zincir takmıyorlar. Bu yüzden kazalar meydana geliyor. Durum böyle olunca sanayide bir yoğunluk yaşanıyor. Kışın yollar daha kaygan olduğu için bu yönde kazalara çok fazla denk geliyoruz " şeklinde konuştu.

OSMAN USTA: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR

Osman Erdi Önal, müşteri memnuniyetinin işlerinin temel taşı olduğunu belirterek, sundukları hizmetin kalitesine vurgu yaptı. Önal, "Bizim için her müşteri özeldir. Atölyemize gelen her aracı, adeta kendi aracımız gibi özenle onarıyor, temizliyor ve teslim ediyoruz. Amacımız, yalnızca teknik olarak sorunsuz bir araç sunmak değil, aynı zamanda müşterilerimize en üst düzeyde memnuniyet sağlamaktır. Bu yüzden sadece işin ehli ustalarımızla çalışıyor ve en kaliteli malzemeleri kullanarak, her detayda kusursuz bir hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin bütçesini de göz önünde bulundurarak, uygun fiyat politikalarıyla çalışıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti, işimizin en değerli karşılığıdır. Bizi tercih eden ve güvencesini bize emanet eden tüm araç sahiplerine gönülden teşekkür ediyorum. Onların memnuniyeti, bizim için en büyük başarıdır," diye konuştu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER