© Malatya Time

Köprüden Feci Düşüş! Otomobil Dik Asılı Kaldı, İki Yaralı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde kontrolden çıkan bir araç köprü korkuluklarını kırarak aşağı uçtu. Kaza sonrası iki kişi yaralanırken, araç dik bir şekilde askıda kaldı. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları kurtararak hastaneye sevk etti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 Malatya'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil köprü korkuluklarını kırarak aşağı uçtu. İki kişinin yaralandığı kazada araç dik şekilde asılı kaldı.

KÖPRÜDEN UÇAN ARAÇ ASILI KALDI 

Kaza, 11.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şehir Mezarlığı istikametine seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen 34 HF 6550 plakalı araç sürücünün kontrolünden çıkarak çarptığı köprü korkuluklarını kırıp aşağı uçtu. İki kişinin yaralandığı kazada araç dik durarak askıda kalırken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI 

Dik bir şekilde duran araçta çıkarılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER