© Malatya Time

Malatya Haber Kategorisinin En Kaliteli Adresi

Malatya'da insanların en çok tercih ettiği ve haber ararken yazdığı malatya haber kategorisinin kaliteli ve özgün içerikler üreten adresi malatyadan.com oldu.

Malatya'da son yılların Malatya Haber kategorisinde en çok tıklanan ve yaptığı haberlerle gündem belirleyen haber sitesi olan malatyadan.com, başarılı çıkışını sürdürmeye ve insanların takdirini kazanmaya devam ediyor. Gerek yurt içi gerek yurt dışı bir çok ülkeden binlerce takipçiye ulaşan haber portalı, artık Malatya'nın en kaliteli haber portalı olarak biliniyor. Gurbette yaşayan Malatyalılar için habere erişimin artık sadece 1 tık ötede olması Malatya hasretini bir nebzede olsa gidermeye yetiyor. Siyaset, ekonomi, özel haberler, sağlık, eğitim, kültür sanat haberleri ile sürekli güncel olan haber portalı okuyucusunun dikkatini çekmeyi başarıyor. 

2010 yılında kurulan malatyadan.com yıllarca çıkışını sürdürerek Malatya'nın referans adreslerinden biri olmayı başardı. Korkusuzca ve sansürsüz bir şekilde tüm yolsuzluk, hırsızlık ve usulsüzlükleri ortaya çıkaran Malatyadan Haber adresi daha çok kitlelere erişim için gerek sosyal medya mecralarında gerekse yaygın kullanılan iletişim araçlarıyla bu başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

Malatyalıların en çok giriş yaptığı ve haberlerini beğendiği adres olan malatyadan.com yıllar içinde popüler bir hale gelmesinde doğru bilgi ve tüm kulislere hakim olmak yatıyor. 

Malatya kaliteli içerik ve haberleri malatyadan.com'da okumaya devam edecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER