© Malatya Time

Malatya İnönü Üniversitesi'nde Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Malatya İnönü Üniversitesi'nde yapılan sözleşmeli personel alımına dair sonuçların açıklanma tarihi merakla bekleniyor. 23 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan ilana başvurular, 18 Ekim 2024 tarihi itibarıyla sona ermişti. Vatandaşlar, resmi açıklamanın ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyor.

alatya İnönü Üniversitesi, 23 Eylül 2024 tarihli ve 32671 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı için başvuru sürecini tamamladı. Başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden 18 Ekim 2024 tarihi mesai saati bitiminde sona erdi.

BAŞVURU SÜRECİ VE DETAYLAR

Yapılan alım için büyük bir ilgi gösteren adaylar, çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere başvurularını gerçekleştirdi. Şimdi gözler, sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Adaylar, Malatya İnönü Üniversitesi'nin resmi kanallarını takip ederek, gelişmelerden haberdar olmaya çalışıyor.

RESMİ AÇIKLAMA İÇİN GERİ SAYIM

Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair resmi bir bilgi verilmezken, üniversite yetkilileri tarafından gelecek duyuruların merakla bekleniyor. Adaylar, bu süreçte sosyal medya ve üniversitenin resmi web sitesinden güncellemeleri takip etmeye devam ediyor.

VATANDAŞLARIN BEKLENTİLERİ

Birçok vatandaş, sonuçların bir an önce açıklanmasını ve işe alım sürecinin hızlanmasını umuyor. Sözleşmeli personel alımının, Malatya'nın istihdam durumuna önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

DUYURULAR BURADA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER