© Malatya Time

Malatya Kabir Karanlığına Bürünecek: 20 Eylül’de Hangi Mahalleler Elektriksiz Kalacak?

Malatya genelinde, 20 Eylül 2024 tarihinde yapılacak bakım ve işletme çalışmaları nedeniyle birçok mahallede uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintilerin detaylarını ve etkilenecek mahalleleri öğrenmek için okumaya devam edin!

MALATYA GENELİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

Malatya genelinde 20 Eylül 2024 tarihinde geniş çaplı elektrik kesintileri gerçekleşecek. İşletme ve bakım çalışmaları kapsamında Battalgazi, Yeşilyurt ve Doğanyol gibi ilçelerde birçok mahalle elektrikten mahrum kalacak. Sabah 09:00’dan akşam 18:30’a kadar sürecek bu kesintilerden etkilenen vatandaşlar, önceden tedbir almalı.

KESİNTİLERDEN HANGİ MAHALLELER ETKİLENECEK?

20 Eylül 2024 tarihinde, Malatya’nın geniş bir bölgesinde şu mahalleler elektrik kesintisiyle karşılaşacak:

    •    Battalgazi: Battalgazi Mah., Yaka Mah., Kaynarca Mah., Cumhuriyet Mah., Hoca Ahmet Yesevi Mah., Alişar Mah., Dilek Mah., Mahmutlu Mah. ve diğer pek çok mahalle.
    •    Yeşilyurt: Dilek Mahallesi gibi mahalleler de kesintilerden etkilenecek.
    •    Doğanyol: Çolak, Gümüşsu, Gökçe ve Bayırköy mahallelerinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

UZUN SÜRELİ KESİNTİLER İÇİN TEDBİR ALIN

Planlı elektrik kesintilerine karşı, vatandaşların elektrikli cihazlarını kapatmaları, elektronik cihazlarını önceden şarj etmeleri ve işlerini kesinti saatlerine göre planlamaları önemle tavsiye ediliyor.

MALATYA’DA YENİ YATIRIMLAR GELİYOR MU?

Bu kesintilerin altyapı iyileştirme ve yeni yatırımlarla bağlantılı olduğu tahmin ediliyor. Elektrik dağıtım hatlarının modernizasyonu ile daha verimli ve kesintisiz bir enerji dağıtımı sağlanması amaçlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla, gelecekteki kesintilerin azalması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER