© Malatya Time

Malatya-Kayseri Yolunda Feci Kaza: Cenazeye Giden Araç Takla Attı, 4 Ölü!

Malatya-Kayseri karayolunda cenazeye giden bir araç, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Olay, bölgede büyük üzüntü oluşturdu!

MALATYA-KAYSERİ YOLUNDA ACI OLAY: 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya-Kayseri karayolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazada, Erzurum’dan Konya’ya cenazeye gitmekte olan araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. 35 BFA 638 plakalı araçta bulunan 6 kişiden 4’ü olay yerinde hayatını kaybetti.

CENAZEYE GİDERKEN HAYATLARINI KAYBETTİLER

Kazada, T.A., Z.B., F.B. ve H.A. isimli kişiler hayatını kaybederken, yaralanan S.D. ve Z.A. ise ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza, cenaze için yola çıkan aileyi yasa boğdu. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAZA YERİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, kazanın meydana geldiği yol üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve trafiği kontrollü olarak sağladı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulunarak, kazanın nasıl meydana geldiğini tespit etmeye çalıştı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bölge halkı, bu tür kazaların sık yaşandığı yolda önlemlerin artırılması gerektiğini belirtiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER