© Malatya Time

Malatya Yolu Üzerindeki Arsalar Alıcısını Buluyor!

Talas Belediyesi, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek üç ayrı ihale ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Başakpınar Mahallesi'nde yer alan 5 adet konut arsası, Reşadiye'de 2 villa parseli ve Harman Mahallesi'nde bir daire, alıcılarını bekliyor. İhalelerden elde edilecek gelir, Talas Belediyesi'nin yeni projelerinde kullanılacak.

Talas Belediyesi, yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. 23 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ihale kapsamında, mülkiyeti belediyeye ait olan ve Malatya yolu üzerinde bulunan 5 adet konut arsası kapalı teklif usulüyle satışa sunulacak. Arsalar, Başakpınar Mahallesi'nde yer alıyor ve farklı büyüklüklerde yatırımcılara sunulacak.

REŞADİYE’DE VİLLA PARSELLERİ VE HARMAN MAHALLESİ'NDE DAİRE

Aynı gün Reşadiye Mahallesi’nde bulunan 2 villa parseli ise açık teklif usulüyle alıcılarını bulacak. Sonrasında ise Harman Mahallesi Erhan Caddesi'nde yer alan, 11. kattaki güneydoğu cepheli 2+1 dairenin satışı yapılacak.

İHALELERİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ YER VE SAAT

Her üç ihale de 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15.00’te Talas Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhalelere katılmak isteyenler, şartnameleri Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden temin edebilirler.

İLETİŞİM VE BİLGİ

İhaleler hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Talas Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 0352 437 00 54/2420 ve 2440 numaralı telefonlarını arayarak detaylara ulaşabilirler.

KAYNAK: İHA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER