© Malatya Time

Malatya'da 17 ve 18 Ekim'de Planlı Elektrik Kesintileri Olacak: Detaylar Haberimizde

Malatya'da 17 ve 18 Ekim tarihlerinde birçok mahallede planlı elektrik kesintileri olacak. Bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek kesintiler Arapgir, Akçadağ, Doğanşehir ve diğer ilçelerde saatler sürecek.

Malatya'da 17 ve 18 Ekim tarihlerinde bazı mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bakım, işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek bu kesintiler, vatandaşları etkileyecek. Elektrik dağıtım şirketinin verdiği bilgilere göre, kesinti programı ilçeler ve mahalleler bazında aşağıdaki gibi olacak:

ARAPGİR VE ÇEVRESİNDE UZUN SÜRELİ KESİNTİLER OLACAK

17 Ekim'de Arapgir ilçesine bağlı Aşağıulupınar, Sekizsu, Çiğnir, Eğnir, Göz, Suceyin, Sugeçti, Yeşilyayla, Tarhan, Taşdibek ve Şağıluşağı mahallelerinde sabah saat 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar işletme bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇADAĞ'DA YATIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Akçadağ ilçesinde ise yatırım çalışmaları kapsamında 17 ve 18 Ekim'de birçok mahallede kesintiler planlanıyor. Doğanlar, Hartut, Resuluşağı, Levent, Çobanuşağı ve diğer birçok mahallede saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik verilemeyecek.

YEŞİLYURT VE DOĞANYOL'DA DA KESİNTİLER VAR

Yeşilyurt ve Doğanyol ilçelerinde de 17 Ekim'de çeşitli mahallelerde işletme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiler sabah 10.00’dan itibaren başlayarak bazı bölgelerde saat 18.00'e kadar devam edecek.

VATANDAŞLAR TEDBİRLİ OLMALI

Yetkililer, vatandaşların elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemesi için önceden tedbir almalarını öneriyor. Önemli elektrikli cihazların şarj edilmesi, fener ve mum gibi aydınlatma gereçlerinin hazır bulundurulması tavsiye ediliyor. Ayrıca, kesinti bölgelerinde elektrikli cihazların kapalı tutulması güvenlik açısından önem taşıyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER