© Malatya Time

Malatya'da 20 Eylül'de Geniş Kapsamlı Elektrik Kesintisi: Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Malatya'da 20 Eylül 2024 Cuma günü geniş çaplı bir elektrik kesintisi planlanıyor. Battalgazi ve Doğanyol ilçelerine bağlı birçok mahallede, işletme çalışmaları nedeniyle sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin planlanan bitiş saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Battalgazi ilçesinde sabah 09:00 ile 18:30 saatleri arasında kesinti uygulanacak mahalleler şunlardır: Tandoğan, Yıldıztepe, Göztepe, Battalgazi, Yaka, Kaynarca, Hoca Ahmet Yesevi, Alişar, Dilek, Mahmutlu, Hatunsuyu, Cumhuriyet, Kemerköprü, Seyran, Özal, Karahan, Çayırköy, Yağmurlu, Gölpınar, Şahnahan, Bindal, Doğu, Çarmuzu, 2.OSB, Aydınlar, Kendirli, Kuyulu, İskender, Bahri, Eğin, Aşağıörükçü, Kotangölü mahallelerinde kesinti olacak.

Doğanyol ilçesinde ise 09:00 ile 17:00 saatleri arasında işletme bakım çalışmaları nedeniyle Çolak, Gümüşsu, Gökçe ve Bayırköy mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Yeşilyurt ilçesinde de aynı gün saat 10:00 ile 17:00 arasında Dilek Mahallesi'nde işletme bakım çalışmaları sebebiyle kesinti planlanmaktadır.

TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR 

Elektrik kesintisinin etkilediği mahallelerde yaşayan vatandaşlar, özellikle bu süre zarfında tedbirli olmaları ve elektronik cihazlarını koruma altına almaları konusunda uyarıldı. Çalışmaların belirtilen saatlerde tamamlanmasının ardından elektrik hizmetinin yeniden sağlanması bekleniyor.

Elektrik dağıtım şirketi, vatandaşlardan kesinti hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin çağrı merkezlerine başvurabileceklerini bildirdi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER