© Malatya Time

Malatya’da 24 Saat Açık Nöbetçi Eczaneler Listesi

Malatya'da Pazar sabahından bir sonraki günün sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler belli oldu. Battalgazi, Yeşilyurt ve Darende ilçelerinde 24 saat açık eczaneler vatandaşların hizmetinde olacak.

Malatya’da Pazar sabahından bir sonraki günün sabahına kadar 24 saat hizmet verecek nöbetçi eczaneler açıklandı. Acil ilaç ve sağlık ihtiyaçları için eczaneler, Battalgazi, Yeşilyurt ve Darende bölgelerinde vatandaşlara hizmet verecek.

BATTALGAZİ'DE NÖBETÇİ ECZANELER

Battalgazi ilçesinde Orhanoğlu Eczanesi, Fırat Mahallesi Yusuf Özal Caddesi üzerinde, İnderesi Esenlik Market yanı adresinde 24 saat boyunca hizmet verecek. Ayrıca Yeni Kışla Eczanesi, Fırat Mahallesi Prof. Dr. Sezai Yılmaz Sokak’ta, Özel Park Hospital üst kapısında vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılayacak. Eskimalatya Eczanesi de Alacakapı Mahallesi Toptaş Caddesi’nde 24 saat boyunca açık olacak.

YEŞİLYURT VE DARENDE’DE NÖBETÇİ ECZANELER

Yeşilyurt ilçesinde Aydoğan Eczanesi, Güngör Caddesi Metropol AVM karşısında 24 saat boyunca hizmet sunarken, Utku Eczanesi Yaşam Merkezi arkasında, Hava Lojmanları girişi Neşvem Cafe karşısında ilaç ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Darende’de ise Yeni Şifa Eczanesi, Hacı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER