© Malatya Time

Malatya’da 25 ve 26 Eylül Tarihlerinde Gerçekleşecek Elektrik Kesintileri

Malatya’nın çeşitli mahallelerinde 25 ve 26 Eylül 2024 tarihlerinde bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak. Özellikle Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde gün boyunca sürecek kesintilerden etkilenecek mahalleler belirlendi.

MALATYA’DA 25 VE 26 EYLÜL TARİHLERİNDE PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde 25 ve 26 Eylül 2024 tarihlerinde çeşitli mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar belirli aralıklarla sürecek olan kesintiler, bazı mahallelerde günlük işleyişi etkileyecek.

25 EYLÜL’DE HANGİ MAHALLELERDE KESİNTİ OLACAK?

25 Eylül Çarşamba günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde birçok mahallede bakım çalışmaları yapılacak. Saat 09:00 ile 17:00 arasında devam edecek bu kesintilerden etkilenecek mahalleler şunlar:

Koyunoğlu Mah. (Yeşilyurt)
Karakaş Mah. (Battalgazi)
Çukurdere Mah. (Yeşilyurt)
Orduzu Mah. (Battalgazi)
Yeni Mah. (Battalgazi)
Bulgurlu Mah. (Battalgazi)
Alacakapı Mah. (Battalgazi)
Yarımcahan Mah. (Battalgazi)

26 EYLÜL’DE HANGİ BÖLGELERDE KESİNTİLER YAŞANACAK?

26 Eylül Perşembe günü de devam edecek olan çalışmalar kapsamında, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde şu mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak:

Alacakapı Mah. (Battalgazi)
Karahasan Mah. (Battalgazi)
Fırat Mah. (Battalgazi)
Saray Mah. (Battalgazi)
Üçbağlar Mah. (Battalgazi)
Şahnağan Mah. (Yeşilyurt)

ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN ETKİLENECEK DİĞER MAHALLELER

25 ve 26 Eylül tarihlerinde devam edecek olan çalışmalar nedeniyle; Hekimhan, Kernek, Sancaktar, Başharık, Ferhadiye, Tandoğan, İstiklal, Zafer gibi diğer mahallelerde de kesintiler yaşanacak. Bu kesintilerin süresi, mahalleye göre farklılık gösterecek ve genellikle 09.00-17.00 arasında olacak.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER