© Malatya Time

Malatya'da 3 Ayrı Operasyonda Kaçakçılık Şebekesi Çökertildi!

Malatya'da düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 78 litre sahte alkol, 19 bin 376 adet sentetik ecza maddesi ve çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Polis, 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Malatya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda önemli bir kaçakçılık şebekesi çökertildi. Polis ekipleri, çeşitli kaçak ürünlere yönelik düzenlediği operasyonlarda büyük miktarda sahte alkol ve sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

OPERASYONUN DETAYLARI

Gerçekleştirilen operasyonlarda, 78 litre el yapımı sahte alkollü içki ve 19 bin 376 adet sentetik ecza maddesi bulundu. Ayrıca, 9 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 22 adet gümrük kaçağı şarj adaptörü ve 68 adet şarj kablosu da ele geçirildi. Ekipler, kaçakçılıkla mücadeleye devam ederken, operasyonlar sonucu 5 şüpheli gözaltına alındı.

RUHSATSIZ TABANCA DA ELE GEÇİRİLDİ

Polis tarafından yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Operasyonların başarılı bir şekilde tamamlandığı ve şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAÇAKÇILIĞA KARŞI MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Malatya Emniyeti, kaçakçılıkla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor ve bu tür operasyonların devam edeceği vurgulandı.

KAYNAK: İHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER