© Malatya Time

Malatya'da 4-5 Ekim Elektrik Kesintisi Programı Açıklandı

Malatya'da 4-5 Ekim tarihlerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Doğanşehir, Darende, Yeşilyurt, Akçadağ, Hekimhan ve Battalgazi ilçelerinde yapılacak çalışmalar kapsamında belirli mahallelerde elektrik verilemeyecek.

Malatya'da 4-5 Ekim 2024 tarihlerinde çeşitli mahallelerde bakım, işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler, şehre bağlı farklı ilçelerde yer alan mahallelerde, sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

DOĞANŞEHİR VE DARENDE'DE BAKIM ÇALIŞMASI

4 Ekim 2024 Cuma günü, Doğanşehir ilçesindeki Beğre ve Kapıdere mahallelerinde, Darende ilçesindeki Şuğul, Yenice, Aşağıulupınar, Çaybaşı, Balaban ve Yavuzlar mahallelerinde işletme bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmalar sabah 09:00'da başlayacak ve akşam 17:00'ye kadar sürecek.

YEŞİLYURT, AKÇADAĞ VE HEKİMHAN'DA KESİNTİLER DEVAM EDECEK

5 Ekim 2024 Cumartesi günü ise Yeşilyurt, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinde elektrik kesintileri devam edecek. Yeşilyurt ilçesindeki Cumhuriyet, Suçatı, Dedeköy, Gözene ve diğer mahallelerde işletme bakım çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak. Aynı tarihlerde, Hekimhan ilçesindeki Girman, Yeşilpınar, Yağca ve birçok mahallede yatırım çalışmaları yapılacağı için elektrik kesintisi yaşanacak.

ÖNEMLİ BİLGİ

Malatya'nın çeşitli mahallelerinde yaşayan vatandaşların, bu kesinti programına göre tedbirli olmaları önem taşıyor. Ev ve iş yerlerinde planlı çalışmaları olanların, elektrik kesintisi saatlerini göz önünde bulundurarak hazırlık yapmaları öneriliyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER