© Malatya Time

Malatya’da 5.9 Şiddetinde Deprem! Sami Er’den İlk Açıklama Geldi

Malatya Kale merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem korku yarattı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, deprem sonrası yaptığı açıklamada “Şu ana kadar sıkıntı yok” dedi.

Detaylar:
Bugün Malatya’nın Kale ilçesi merkezli 5.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Malatya’da büyük paniğe yol açtı ve halk sokaklara döküldü. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, önemli açıklamalarda bulundu.

Sami Er’den İlk Açıklama:
Deprem sonrası bir açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Kale merkezli deprem sonrası şu ana kadar bize ulaşan herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Başkan Er, ekiplerin alanda çalışmalarını sürdürdüğünü de belirtti.

Halk Panik İçinde:
Depremin hissedilmesiyle birlikte vatandaşlar evlerinden dışarıya çıktı. Büyük bir panik yaşanırken, sosyal medyada olayla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Depremin çevre illerde de etkili olduğu bildirildi.

AFAD ve Valilikten Açıklama Bekleniyor:
Depremin ardından AFAD ve Malatya Valiliği’nden resmi bir açıklama bekleniyor. Ekiplerin alandaki çalışmaları sürerken, vatandaşlar arasında tedirgin bekleyiş devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER