© Malatya Time

Malatya’da Elektrik Kesintisi Uyarısı: 21 Haziran 2024

Malatya’da çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. TEİAŞ çalışmaları nedeniyle planlanan kesintilerin detayları haberimizde.

YEŞİLYURT MAHALLELERİNDE KESİNTİ

Fatih Mahallesi ve Bereketli Mahallesi

Yeşilyurt ilçesinde Fatih Mahallesi ve Bereketli Mahallesi’nde 21 Haziran 2024 tarihinde 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

BATTALGAZİ MAHALLELERİNDE KESİNTİ

Bulutlu Mahallesi, Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Çolaklı Mahallesi, Kapıkaya Mahallesi, Sevildağ Mahallesi, Hisartepe Mahallesi, Tanışık Mahallesi, Merdivenler Mahallesi, Pelitli Mahallesi, Bahri Mahallesi, Erdemli Mahallesi, Alhanuşağı Mahallesi, Düzyol Mahallesi ve Kamıştaş Mahallesi

Battalgazi ilçesinde belirtilen mahallelerde 21 Haziran 2024 tarihinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

Malatya’da planlanan bu kesintilerden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması önemlidir. Elektrik kesintileri sırasında elektronik cihazların zarar görmemesi için fişlerinin çekilmesi önerilir. Kesinti süresince su pompaları ve asansör gibi elektrikle çalışan cihazların kullanılamayacağını göz önünde bulundurmakta fayda var.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER