© Malatya Time

MALATYA’DA FECİ KAZA: 5 KİŞİ YARALANDI

Büyükşehir Belediyesine ait kamyonun frenleri tutmayınca, Darende ilçesinde trafik ışıklarında bekleyen minibüse çarptı.

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait kamyonun frenleri tutmayınca, trafik ışıklarında bekleyen bir minibüse arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 5 kişi yaralandı.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde Darende ilçesinde yaşanan kazada, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait B.K. yönetimindeki 44 BA 560 plakalı hafriyat kamyonunun frenleri tutmayınca, Aşağı Ulupınar mevkiinde trafik ışıklarında bekleyen Nasır Alan yönetimindeki 06 AY 1197 plakalı minibüse arkadan çarptı. Minibüste bulunan Ömer Seyit Alan (12), Hamşi Alan, Sümbül Alan, Besra Alan ve sürücü Nasır Alan yaralandı.

YARALILARIN DURUMU

Kaza sonrası bölgeye ambulanslar sevk edildi ve yaralılar Darende Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumları ağır olan Ömer Seyit Alan ve Besra Alan hava ambulansı ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Freni tutmayan kamyon, minibüsü yaklaşık 500 metre sürükledi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İKİNCİ KAZA

Kazazedelere yardım etmek için duran bir kamyona, başka bir kamyonun arkadan çarpması sonucu ikinci bir kaza meydana geldi. İkinci kazada yaralanan olmadı, ancak çevre yolunda trafik kontrollü olarak sağlanmaya devam etti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER