© Malatya Time

Malatya’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Dün akşam saatlerinde Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Boran Mahallesi Kırkgöz Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Veysel Dağ (27) hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobil sürücüsü M.B.Ü. ise gözaltına alındı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Edinilen bilgilere göre, M.B.Ü. idaresindeki 44 BU 400 plakalı araç, Veysel Dağ’ın yönetimindeki 44 AFU 457 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü Veysel Dağ ağır yaralandı. Olay yerine hızla gelen ambulans ekipleri, Dağ’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk etti.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Veysel Dağ kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü M.B.Ü. ise olay sonrasında gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın tüm detaylarını araştırarak kazanın nedenini tespit etmeye çalışıyor. Malatya’da meydana gelen bu üzücü kaza, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serd

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER